شرکت توزیع نیروی برق همدان ناحیه دو
کد مطلب:  63 تاریخ انتشار:  1402/3/4 17:57:51
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار » شهرستان همدان (امور 2 برق همدان)
روابط عمومی امور دو برق همدان خبر داد
ابتدای خرداد ماه ، آغاز طرح پرداخت پاداش به مشترکین برق بخش خانگی

به گزارش روابط عمومی امور دو برق همدان مدیر امور 2 برق همدان اعلام کرد طرح پرداخت پاداش به مشترکین خانگی از ابتدای خرداد آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد .

امیر حسین بختیاری گفت ؛ مشترکان محترم با اعمال مدیریت در مصرف برق پاداش تا ۲۰ برابر تعرفه برق دریافت خواهند کرد . مهندس بختیاری افزود: امسال با مصوبه وزارت نیرو مشترکان خانگی به ازای هر کیلو وات ساعت صرفه جویی نسبت به سال گذشته خود تا۲۰ برابر پاداش معادل دو هزار تومان به ازای هر کیلو وات کاهش پاداش دریافت می‌نمایند و این طرح شامل تمام مشترکین بخش خانگی می گردد .

وی با بیان اینکه ما معتقدیم کماکان برای مشترکین خوش مصرف هم ظرفیت صرفه جویی وجود دارد و چنانچه مشترکین در سال گذشته در وضعیت خوش مصرف و کم مصرف بوده باشند به مراتب ضریب پاداش بیشتری از دیگر مشترکین دریافت می کنند گفت: نصب سایبان بر روی کولر، استفاده از نور طبیعی به جای نور لامپ در روز، استفاده از دمای آسایش در فصل گرما که همان ۲۴ درجه است و عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات اوج بار از جمله راه کارهای دستیابی به صرفه جویی و دریافت پاداش مورد نظر است.

⚡️ @omoor2bargh

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.